DSC_5127akgv_avatar_n1

Казвам се Ирина Костова и обичам да снимам.

Псевдонимът ми във фотографските форуми е ikar111

Фотографията винаги е присъствала в семейството ми, като забавление, като вечери на спомените – разглеждахме купища пълни кутии със снимки, които дядо ми правеше. Бях твърде малка, за да разбера каква магия се случва в лабораторията на дядо, но още тогава знаех, че искам и аз да правя такава магия.

Снимам активно през последните години и развивам самокритичност към цялото съдържание на един кадър. От това жаждата ми за все повече красота в заснетото и знания във фотографията само се увеличава. Снимането и овладяването на един жанр във фотографията не ми е достатъчно. Всеки жанр е приключение и необятна вселена от действителности, усещания и възприятия.

Защо  сватби? Сватбената фотография ми дава възможност да уловя емоцията и атмосферата на събитието, които винаги са уникални по своему. Дава ми възможност да снимам в различни жанрове, като се старая да запазя момента неподправен и от възможно най-красивата му страна Това е събитието изпълнено с най-много трепети, надежди и красота и ще дам всичко от себе си за да запечатам и предам спомена в разказ от изображения, които да ви връщат цялата емоция отново и отново …

Ако решите да доверите спомените си на мен, за което и да е важно събитие в живота ви, просто ми се обадете.